Ota yhteyttä

Taloyhtiön palvelut varausjärjestelmän kautta myös talon ulkopuolisille – TA-yhtiöt

Veneilemästä ja pyöräilemästä vaivattomasti keskustaan saunomaan

Asunto Oy Naantalin Victoria on TA-yhtiöiden rakennuttama vapaarahoitteinen myyntiasuntokohde. Sen pääsuunnittelija Pekka Mäki on Sigge Arkkitehdit Oylta ja kohteen pääurakoitsijana toimi Peab Oy.

Victoria on osa Naantalin keskustakorttelien kehittämisprojektia, jonka aikana kaupunki uudistaa keskusta-aluetta. Keskustaan on tulossa runsaasti uusia asuntoja ja asumiseen liittyviä palveluita. Victorian katutasoon onkin jo toteutettu pesula, ravintola ja kahvila sekä myymälätila. Victorian pihakannella on lisäksi kaksi pihasaunarakennusta pukuhuoneineen ja keittotilalla varustettuine oleskelutiloineen.

Victoria tulee myöhemmin täydentymään AsOy Naantalin Estellellä, jonka pihakansi yhdistää sen ja Victorian yhdeksi kokonaisuudeksi.

Sauna, kuten pesulakin, ovat asukkaiden lisäksi myös muiden kaupunkilaisten ja matkailijoiden käytössä. “Esimerkiksi rengasreitiltä palaava pyöräilija voi siinä pysähtyä saunomaan ja pesemään pyöräilyvarusteensa” kertoo TA -Rakennuttajien projektipäällikkö Ari Uotila.

Miten kohteessa päädyttiin One4allin tarjoamaan palveluun? Tarpeena oli löytää mobiililaitteessa toimiva digitaalinen varausjärjestelmä, joka sopii yhteen jo valitun iLOQ -lukitusjärjestelmän kanssa ja joka on taloyhtiön asukkaiden lisäksi myös taloyhtiön ulkopuolisten asiakkaiden käytettävissä. Kiukaan ohjauksen liittäminen varauskalenteriin oli plussaa, jota ei osattu suunnittelun alkuvaiheessa edes toivoa. Varauksen maksamisen mahdollisuus sovelluksessa oli myös tervetullut ominaisuus, koska se on asiakkaalle näppärää ja tehostaa hallinnon ja laskutuksen prosesseja. One4all Finland Oyn palvelu täyttikin kaikki palvelualustalle asetetut tarpeet.

Ari Uotila odottaakin innolla palvelualustan laajennuksen käyttöönottoa ja kiittää One4allin hyvää perehdytystä palvelun käyttöön.

Matkailija tekee yhteistilojen varaukset One4allin asukaspalvelualustan kautta. Kulkua ja saunan käynnistymistä ohjataan varausten ja määritysten mukaan, iLOQin lukituksella ja releellä.

Jaa: Facebook · LinkedIn · Twitter

Tuotteet ja palvelut

Asiakastarinat

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

Haluaisitko kuulla lisää?

Soita tai lähetä minulle sähköpostia – kuulisin mielelläni kuinka voimme olla avuksesi. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Henry Hietavala, myynti