Ota yhteyttä

iLOQ 5S -avainkulku yhdistettynä taloyhtiön varausjärjestelmään

One4allin ja iLOQin väliseen kulunhallintaintegraatioon on lisätty toivottu ja kustannustehokas ominaisuus yhdistämällä iLOQ S5 -avainkulku taloyhtiön sähköiseen varausjärjestelmään.

“Kyse on yksinkertaistettuna iLOQ S5 -avaimella kulkemisesta varattuihin tiloihin. Aiemmin varauskalenterin ja iLOQin välinen kulunohjaus on ollut mahdollista vain, mikäli taloyhtiön kulunohjausta vaativiin tiloihin on asennettu sähkölukko sekä näppäimistölukija ja kulkeminen on tapahtunut varausjärjestelmän luomalla PIN-koodilla”, One4allin toimitusjohtaja Kitte Hamilton kertoo.

Nyt uuden S5-avaimeen liittyvän integraation myötä varauskalenterin ohjattu kulunhallinta toimii S5-avaimella ja vaatii ainoastaan kellopiirillisen avainpesän arvokkaan sähkölukon sijaan.

“Asennus on helppoa ja kustannustehokasta, ja vikaantuvia osia on lisäksi paljon vähemmän”, kertoo iLOQin myyntipäällikkö Mikko Kahelin.

Kustannustehokas ja kestävä ratkaisu mahdollistaa sähköisten tilavarausten ja kulunohjauksen käyttöönoton yhä useampaan taloyhtiöön.

“Uusi ominaisuus tuo helposti tilavaraukset käyttöön mihin tahansa taloyhtiöön ilman kalliita investointeja ja raskaita asennuksia vaativia oviympäristön muutoksia – pelkkä avainpesä kellopiirillä riittää”, Mikko jatkaa.

Käytännössä asukas varaa vaikkapa kotisohvaltaan varauskalenterin kautta saunavuoron itselleen. Tämän jälkeen hän pääsee kulkemaan omalla avaimellaan varattuna aikana saunan tiloihin käytyään ensin “aktivoimassa” varaustiedon avaimelle kiinteistössä sijaitsevalla iLOQ-lukijalla.

Varaustieto siirtyy avaimelle taloyhtiön iLOQ-lukijalta, joka toimii päivityspisteenä. Asukas käy siis varauksen tekemisen jälkeen näyttämässä avainta lukijalle, jolloin varauksen tiedot siirtyvät avaimeen.

S5-avaimeen liittyvä integraatio tarjoaa nyt moneen taloyhtiöön helpommin lähestyttävän ratkaisun yhteisten tilavarausten ja palveluiden käyttöön, ollen samalla kustannustehokas ja pitkässä juoksussa kestävä ja huoltovapaa ratkaisu. 

“Tietyissä tilanteissa PIN-koodilla kulku on silti edelleen ainoa toimiva ratkaisu, kuten korttelihankeissa, joissa yhteistiloja käytetään ristiin taloyhtiöiden välillä”, Kitte summaa lopuksi.

Jaa: Facebook · LinkedIn · Twitter

Tuotteet ja palvelut

Asiakastarinat

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

Haluaisitko kuulla lisää?

Soita tai lähetä minulle sähköpostia – kuulisin mielelläni kuinka voimme olla avuksesi. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Henry Hietavala, myynti