Ota yhteyttä

Meillä on ilo esitellä uusi myyjämme, Tomi!

One4allin myynti sai marraskuun alussa lisää vahvistusta, kun Tomi Hanka liittyi myynnin dream teamiimme Henryn, Heidin ja Jannen seuraksi.

Tomi on työskennellyt lähes koko työuransa myynnin parissa, mutta viime vuodet hän on kartuttanut uutta kokemusta työskennellessään isännöitsijänä, myös teknisen isännöitsijän roolissa. Halu ratkaista isännöinnin työssä kohtaamiaan haasteita kuitenkin kuljetti Tomin takaisin myynnin pariin ja One4allille.

“Minulla on monipuolinen kokemus kiinteistöalasta ja vahvuuteni on se, että osaan asettua asiakkaiden saappaisiin. Tunnen isännöintialan haasteet ja tiedän tarkalleen mitkä asiat työllistävät isännöitsijöitä tällä hetkellä liikaa. Nyt pääsen auttamaan asiakkaita ja tarjoamaan ratkaisuja näihin alan haasteisiin.

Taloyhtiöihin kaivataan monikanavaisuutta, koska se tavoittaa asukkaat. One4allilla on siihen erinomaiset ratkaisut. Mahtavaa päästä tarjoamaan asiakkaita hyödyttäviä ratkaisuja, jotka tukevat heidän ydinpalvelujaan”, fiilistelee Tomi.

Myyntityön suola on se fiilis, joka tulee onnistumisesta, kun asiakas oikeasti hyötyy myydystä palvelusta – ja kun voi itse hyvillä mielin seistä palvelun takana.

Supermyyjien tiimi valmiina vastaamaan taloyhtiöiden tarpeisiin

“Toivotamme Tomin innolla tervetulleeksi One4allille! Tomilla on laaja osaaminen ja ymmärrys isännöitsijöiden haasteista ja tarpeista, ja hän tuo mukanaan tärkeää kiinteistöalan kokemusta. On hienoa saada näkökulmia siihen, miten asumisen palvelualusta voi ratkaista myös teknisten isännöitsijöiden eri tarpeita”, iloitsee One4allin myynnistä vastaava Henry Hietavala.

Henry kertoo, että syksyn aikana myynnissä on koettu uuden tiimin kesken paljon ahaa-elämyksiä ja tehty hyviä oivalluksia.

“Asiat rullaavat jo nyt tosi hyvin, vaikka uusilla työntekijöillä on aluksi paljon opittavaa, sillä palveluvalikoimamme on laaja ja palveluita voidaan optimoida monella eri tapaa asiakkaan tarpeisiin soveltuviksi.”

Henry kertoo oppineensa itsekin paljon uutta tiimin kasvaessa. 

“Oma rooli ja tekeminen on muuttunut paljon uusien myyjien tulon myötä. Nyt myös koulutan ja tuen myyjiä oman myyntityöni lisäksi. Odotan jo, että pääsemme yhdessä kehittämään myynnin prosessit huippuunsa. Loistava fiilis päästä tekemään töitä tällaisten supermyyjien kanssa!”

Jaa: Facebook · LinkedIn · Twitter

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

Haluaisitko kuulla lisää?

Soita tai lähetä minulle sähköpostia – kuulisin mielelläni kuinka voimme olla avuksesi. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Henry Hietavala, myynti