Ota yhteyttä

Vieraskynä: Porraskäytävä kertoo taloyhtiöstä erittäin paljon

Kiinteistönvälittäjän näkökulmasta porraskäytävä kertoo taloyhtiöstä erittäin paljon.

Ensivaikutelma on tärkeää, kun asuntoa ostava asiakas etsii itselleen uutta kotia ja tulee ensikertaa esittelyyn. Ostaja luo ensivaikutelman ostettavasta asunnosta jo taloyhtiön porraskäytävässä.

Siisti porraskäytävä, jossa on porrasnäyttö, kertoo siitä, että taloyhtiössä hoidetaan viestintä sekä tehokkaasti että nykyaikaisesti. Porrasnäyttö on erinomainen tapa saavuttaa osakkaat ja asukkaat nopeasti, ajantasaisesti ja avoimesti. Se tavoittaa myös asuntoa myyvän kiinteistönvälittäjän.

Omat kokemukseni porrasnäyttöihin liittyvät mm. yhtiössä tehtäviin remontteihin. Esimerkiksi pitkäkestoisen putkiremontin etenemisestä saa porrasnäytöstä ajantasaista tietoa niin osakkaat, asukkaat kuin asuntoa ostamassa olevat ostajaehdokkaat. Tärkeä ja ajantasainen tieto tavoittaa hyvin myös asuntoa esittelevän kiinteistönvälittäjän.

Siisti porraskäytävä antaa huomattavasti mukavamman ensivaikutelman verrattuna rappukäytävään, jonka seiniin on teipattu erinäköisiä ja -kokoisia paperitiedotteita. Porraskäytävän siisti ensivaikutelma edistää asunnon myyntiä.

Merja Natunen, kiinteistönvälittäjä

www.merjanatunenlkv.fi

Jaa: Facebook · LinkedIn · Twitter

Tuotteet ja palvelut

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

Haluaisitko kuulla lisää?

Soita tai lähetä minulle sähköpostia – kuulisin mielelläni kuinka voimme olla avuksesi. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Henry Hietavala, myynti