Ta kontakt

Ändringar i One4all’s styrelse

Ville Salonen går in i styrelsen

Juristen, vicehäradshövding Ville Salonen (se bilden) blev 1.6.2021 ny styrelsemedlem i One4all’s styrelse. Samtidigt avgick fastighetsrådet Reijo Savolainen, som varit styrelsens ordförande.

”Jag ser fram emot att ingå i One4all’s styrelse för att där kunna stödja ett finländskt tillväxtbolags framgångssaga. Jag utmanar inte enbart ledningen och fungerar som mentor för den utan tillför i min roll också extern expertis i affärsjuridiska frågor. Internationalisering och affärsutveckling är sådana expertområden”, kommenterar Ville Salonen sin nya roll.

Reijo Savolainen avgår efter flera års samarbete

”Ett hjärtligt tack till Reijo för fantastiskt samarbete, hjälp och kännedom samt den förståelse vi fått av Reijo tack vare hans breda erfarenhet då det gällt administrering av hyreshusbolag. Det har varit otroligt enkelt och okomplicerat att arbeta tillsammans och vi är djupt tacksamma över att Reijo har varit en del av vårt företag”, säger Kitte Hamilton, VD och delägare för One4all.

”Jag är tacksam över att under dessa år ha varit engagerad i ledningen av ett kommunikationsföretag. Det har varit ett nöje att se och uppleva företagets målmedvetna utveckling. I linje med sin strategi går företaget nu över mot en ny tillväxtkurva. Den uppskattning som kunderna ger har skapat en möjlighet för det”, avslutar Reijo Savolainen.

Ny styrelseordförande, Henry Hietavala

Henry Hietavala, delägare i One4all, utsågs till ny styrelseordförande.

”One4all befinner sig för närvarande i en situation där vi, enligt vår strategi, som uppdaterats under våren, under de kommande åren letar efter omfattande tillväxt såväl hemma som utomlands. Vår kundkrets har mångfaldigats, våra tjänster har genomgått stor utveckling och ytterligare har våra interna processer utvecklats för att göra det möjligt att eftersträva framtida tillväxt. Jag är ivrig att överta posten som styrelseordförande för One4all och kommer att med positivt sinne och energiskt lotsa företaget mot nästa stora mål!” säger Hietavala.

Dela: Facebook · LinkedIn · Twitter

Du kanske också är intresserad av

Vill du höra mer eller be om mer information?

Ring eller mejla mig – jag vill gärna höra hur vi kan hjälpa dig. En kontakt binder dig inte till någonting!

Henry Hietavala, försäljning