Ta kontakt

Pilotering av PNTaccess

Passerkod som fungerar under en förutbestämd tid

Vi testar just nu en ny tjänst för NAL Asunnot Oy som är inspirerad av vår servicevestibul. Tjänsten möjliggör öppning av byggnadens ytterdörr med invånarspecifika, tillfälliga passerkoder. Invånaren genererar en passerkod som är giltig under en begränsad tid med PNTmobile invånarapplikationen och distribuerar koden till rätt person.

”Vi tycker att det är viktigt att ge våra invånare ett smidigt och tryggt boende. Våra invånare har önskat att dörrkoder ska införas i några av våra byggnader. Coronapandemin och den därav följande ökade användningen av matleveranstjänster har ökat behovet av att göra det möjligt att undvika kontakter. Tillfälliga passerkoder är ett säkrare alternativ än en allmän kod och vi är glada att vi hittade en lösning som möter våra behov genom One4all”, säger Samuli Killström, VD för NAL Asunnot Oy.

PNTaccess kan anpassas efter kundens önskemål. Kunden kan ge namn åt passerkoderna och ändra inställningar, till exempel hur länge en kod är giltig åt gången och hur många koder en boende kan skapa under en viss tidsperiod. Tjänsten fungerar med iLOQ-låssystemet och därför krävs en iLOQ-kodläsare på ytterdörren.

En tidsbegränsad passerkod ökar den allmänna bostadstryggheten

PNTaccess är en säkerhetshöjande lösning speciellt för byggnader utan porttelefon, men även för byggnader med allmän dörrkod. När en tillfällig passerkod är tillgänglig finns det inte längre något behov av att dela byggnadens allmänna dörrkod eller lämna ytterdörren öppen under en fest.

Några typiska situationer där det finns behov av en unik och tillfällig passerkod:

  • Den boende beställer mat och delar en tidsbegränsad passerkod med matbudet.
  • Den boende ordnar en fest och skapar en passerkod som är giltig under festen och delar den med gästerna.
  • Den boende ordnar en hämtning eller leverans av en vara köpt som säljs på en digital köp- och säljmarknad och delar passerkoden med köparen/säljaren.
  • Den boende bjuder in en vän på besök och vill själv slippa att gå och öppna ytterdörren.

Om du är intresserad av att höra mer om PNTaccess, vänligen kontakta [email protected]

Dela: Facebook · LinkedIn · Twitter

Produkter och tjänster

Kundhistorier

Du kanske också är intresserad av

Vill du höra mer eller be om mer information?

Ring eller mejla mig – jag vill gärna höra hur vi kan hjälpa dig. En kontakt binder dig inte till någonting!

Henry Hietavala, försäljning