Pilotoinnissa PNTaccess

PNTaccess on kulkukoodi, joka generoidaan kertaluontoisesti

Pilotoimme parhaillaan NAL Asunnot Oy:lle Palvelueteisestämme inspiroituneen palvelun, joka mahdollistaa ulko-oven avaamisen asukaskohtaisilla vaihtuvilla koodeilla kohteissa, joissa ei ole käytössä ovisummeria/ ovipuhelimia. Asukas luo ja jakaa kertakäyttöiset koodit PNTmobile asukassovelluksen kautta. Pilottiprojekti on tuoreeltaan testattu ja siirtyy käyttöönottovaiheeseen NAL Asunnoilla lähiaikoina.

”Meille on tärkeää tarjota asukkaillemme sujuvaa ja turvallista asumista. Asukkaamme ovat toivoneet ovikoodin käyttöönottoa joissain taloissamme. Koronapandemia ja sen myötä kasvanut ruokalähettipalveluiden käyttö on lisännyt tätä tarvetta, jotta kontaktien välttäminen olisi mahdollista. Vaihtuva ovikoodi on turvallisempi vaihtoehto kuin pysyvä koodi ja olemme iloisia, että One4all:in kautta löytyi meille tilanteeseen sopiva ratkaisu.”, kertoo NAL Asunnot Oy:n toimitusjohtaja Samuli Killström.

PNTaccess kulkukoodi voidaan räätälöidä vuokrataloyhtiön tai yksittäisen taloyhtiön toiveiden mukaisesti. Se voidaan nimetä asiakkaan toiveiden mukaisesti ja koodirajoituksia voidaan muokata toivotunlaisiksi, esimerkiksi mille ajanjaksolle tai kuinka kauan koodi on voimassa, tai kuinka monta koodia asukas voi luoda annetussa ajassa. Palvelu toimii iLOQ lukitusjärjestelmän kanssa, ja ulko-ovi vaatii iLOQ koodilukijan.

Kertaluontoinen koodi lisää yleistä asumisturvallisuutta

PNTaccess on turvallisuutta lisäävä ratkaisu, etenkin taloyhtiöissä, joissa ei ole käytössä ovipuhelimia- tai summereita, mutta myös ovikoodilla varustetuissa yhtiöissä. PNTaccess kertaluontoisen koodin myötä taloyhtiön yhteistä ovikoodia ei tarvitse jakaa, eikä ulko-ovea tarvitse kiilata auki juhlien ajaksi (jolloin pahimmassa tapauksessa ulko-ovi unohtuu avoimeksi).

Tyypillisiä tilanteita, joissa ovikoodille on selkeä tarve ovat esimerkiksi:

  • asukas tilaa ruokaa ja toimittaa lähetille kertaluontoisen koodin
  • asukas järjestää juhlat ja jakaa vierailleen juhlien aikana toimivan koodin
  • asukas sopii tuntemattoman kanssa noudon tai toimituksen nettikirppiksellä tehdyistä kaupoista
  • asukas kutsuu kaverin kylään ja haluaa välttyä itse kulkemasta portaikossa turhaan

Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää PNTaccessin käyttömahdollisuuksista tai haluat tutustua tarkemmin tuotteeseen, ota yhteyttä henry@one4all.fi

Jaa: Facebook · LinkedIn · Twitter

Asiakastarinat

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

Haluatko kuulla lisää tai kysyä lisätietoja?

Soita tai lähetä minulle sähköpostia – kuulisin mielelläni kuinka voimme olla avuksesi. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Henry Hietavala, myynti