Ota yhteyttä

Kuopiolainen vuokrataloyhtiö päivitti porrastaulun nykyaikaan

Niiralan Kulma Oy otti porrasnäytöt osaksi asukasviestintäänsä

Palvelumme on herättänyt paljon kiinnostusta vuokrataloyhtiöissä. Kehitämme määrätietoisesti yhteistyössä asiakkaittemme kanssa digitaalisia viestintäratkaisuja, porrasnäyttöjä ja mobiilipalveluja, kiinteistöhallinnan ja asukasviestinnän tarpeisiin. Monikanavaiset ja helppokäyttöiset viestintäratkaisut palvelevat niin yhtiön asukkaita kuin kiinteistönhoitajia ja muita sidosryhmiä. Uudiskohteita suunnitellessa monet asiakkaistamme ovat huomioineet tarpeen digitalisoida yhtiön viestintäkanavat.

Asiakkaamme Niiralan Kulma Oy tarjoaa laadukkaita vuokrakoteja Kuopiosta ja sen lähialueelta. Niiralan Kulma otti syyskuussa 2017 käyttöön uudiskohteeseen ensimmäisen digitaalisen porrastaulun. Myös PNTmobile asukassovellus on sittemmin otettu käyttöön.

”Talon Avoimet Ovet -esittelypäivässä näyttö herätti runsaasti huomiota, ja kiintestönhoitajilta on tullut positiivista palautetta. Digitaalinen porrasnäyttö helpottaa heidän työtään huomattavasti, ja tavoitteena on aktiivisesti tuottaa sisältöä tauluille. Sisällön hallinta on helppoa ja joustavaa.” kertoo markkinointisuunnittelija Hanna Harjunheimo.

Porrasnäytön visuaalinen ilme on suunniteltu Niiralan Kulman oman brändin mukaiseksi. Vuokrataloyhtiön logo on sijoitettu näkyvästi kotelon yläosaan. Alaosaa kiertää yhtiölle luotu graafinen kaupunkimaisema.  ”Yhtiömme brändi on näin erittäin tunnistettava ja selkeä”, Hanna jatkaa.

Jaa: Facebook · LinkedIn · Twitter

Tuotteet ja palvelut

Asiakastarinat

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

Haluaisitko kuulla lisää?

Soita tai lähetä minulle sähköpostia – kuulisin mielelläni kuinka voimme olla avuksesi. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Henry Hietavala, myynti