Ota yhteyttä

Osallistu webinaariimme! Parempaa taloyhtiöviestintää vuonna 2023

Tervetuloa kuulemaan vinkkimme entistä parempaan taloyhtiöviestintään! Järjestämme kaikille avoimen ja maksuttoman webinaarin tiistaina 13. joulukuuta klo 10–10.30.

Mistä asioista taloyhtiössä kannattaa viestiä? Minkälainen viestintä toimii? Osallistumalla webinaariimme saat vastauksen näihin kysymyksiin ja kuulet muut vinkkimme hyvään asukasviestintään.

Käytännön vinkkien lisäksi pääset myös kuulemaan isännöitsijöinäkin toimineiden asiantuntijoidemme Heidin ja Tomin kokemuksia taloyhtiöviestinnän sudenkuopista ja mahdollisuuksista.

Mukaan mahtuu rajallinen osallistujamäärä, joten ole nopea ja ilmoittaudu webinaariin alla olevasta linkistä. Suljemme ilmoittautumisen maksimiosallistujamäärän täytyttyä tai viimeistään maanantaina 12.12. klo 9. 

Saat sähköpostiisi automaattisen vahvistuksen ilmoittautumisesta. Lähetämme kalenterikutsun osallistumislinkkeineen päivää ennen webinaaria. 

Ilmoittaudu webinaariin tästä →

Jos mieltäsi askarruttaa jokin taloyhtiöviestintään liittyvä kysymys, johon haluaisit saada vastauksen webinaarissa, voit lähettää sen meille ennakkoon osoitteeseen [email protected]. Vastaamme saamiimme kysymyksiin webinaarissa. 

Jaa: Facebook · LinkedIn · Twitter

Tuotteet ja palvelut

Asiakastarinat

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

Haluaisitko kuulla lisää?

Soita tai lähetä minulle sähköpostia – kuulisin mielelläni kuinka voimme olla avuksesi. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Henry Hietavala, myynti