Ota yhteyttä

Pörssisähkö – uusi ominaisuus

Reaaliaikainen pörssisähkön hinta asukkaan saatavilla

Jokainen sähkönkäyttäjä on avainasemassa sähkön hinnan nousun rajoittamisessa vähentämällä omaa kulutustaan.

Lisäsimme palveluumme asiakkaidemme pyynnöstä mahdollisuuden esittää asukkaille reaaliaikaista tietoa pörssisähkön hinnoista, sillä yhä useammalla asukkaalla on pörssisähköön perustuva sähkösopimus.

Asukkailla on nyt mahdollisuus seurata pörssisähkön hinnan kehitystä digitaalisen porrasnäytön Pörssisähkö-osiossa, mikäli toiminto on aktivoitu taloyhtiön käyttöön. 

Automatisoitu tiedote sähkön hinnan ylittäessä raja-arvon

Reaaliaikaisella pörssisähkötiedolla voidaan myös aktivoida asukkaille näkyvä tiedote sähkön hinnan ylittäessä tietyn raja-arvon. Taloyhtiö asettaa raja-arvot ja hinnan ylittyessä asukkaat saavat tiedon tilanteesta PNTmobile asukassovellukseen ja digitaalisen porrasnäytön tiedotenäkymään.

Energian säästötalkoot ovat käynnissä ja kaikilla on tärkeä rooli

Taloyhtiö voi ja sen myös kannattaa tehdä työtä sen eteen, että myös asukkaat osallistuvat energian säästötalkoisiin. Taloyhtiö voi jakaa asukkaille tietoa sähkönkulutuksesta ja antaa hyödyllisiä vinkkejä, kuinka omaa sähkönkulutusta voi vähentää. 

Mitä vahvemmin asukkaat osallistetaan, sitä todennäköisempää on, että sähköä riittää läpi talven pitämään suomalaiset kodit valaistuina ja lämpiminä sekä jääkaapit kylminä.

Kysy lisää tai pyydä tarjous
0400 888 218[email protected]

Jaa: Facebook · LinkedIn · Twitter

Tuotteet ja palvelut

Asiakastarinat

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

Haluaisitko kuulla lisää?

Soita tai lähetä minulle sähköpostia – kuulisin mielelläni kuinka voimme olla avuksesi. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Henry Hietavala, myynti