Ota yhteyttä

Taloyhtiössä tiedotetaan, mutta lukeeko tiedotteita kukaan?

Tiedätkö sinä kuka lukee viestit? Me tiedämme.

Viestintä vie paljon aikaa kun se tehdään manuaalisesti. Yleensä se tapahtuu seuraavan kaavan mukaan: kirjoitat → tulostat → kopioit → matkustat kohteeseen → kiinnität ilmoituksen → matkustat takaisin toimistolle. Tai sitten kirjoitat ja delegoit huoltoyhtiön tekemään tämän puolestasi. Jokaisen työaika maksaa jotain ja jostain tämä pitää tulouttaa. Silti tätä pitäisi tehdä enemmän. Digitaalinen viestintä tekee viestinnästä reaaliaikaista ja nopeuttaa sen tekemistä. Kirjoitat vain viestin, valitset kohteet ja painat lähetä. Viesti näkyy heti porrasnäytössä ja/tai mobiilissa. Monet fyysisten tiedotteiden vaiheet tippuvat täten pois.

Mitä jos viestintää on, mutta asukkaat eivät siihen reagoi tai vetoavat siihen, ettei viesti ole tullut perille? Meidän asiakkaana ja PNTmobile asukassovelluksen käyttäjänä tiedät kuka viestin on kuitannut. Halutessaan viestit saa lähetettyä push-ilmoituksella ja pyytämään lukukuittausta. Silmämerkki viestin oikeassa ylänurkassa kertoo asukkaalle, että viesti on vielä kuittaamatta, ja siitä sen saa myös kuitattua. Hallinnon puolella tiedät että viesti on lähtenyt ja näet kuka sen on kuitannut. Jos viestiin ei ole reagoitu, voidaan se lähettää pushina uudelleen ulos ja näin muistuttaa, että kuittausta kaivataan. Tämä on yksi PNTmobilen monista hienoista ominaisuuksista!

Porras­näyttömme ja PNTmobile toimivat saumattomasti yhdessä ja loistavasti erillisinä palveluinaan.

Kaipaatko monipuolista, toimivaa asukasviestintäjärjestelmää? Ole yhteydessä!
Jos asukasviestinnän päivittäminen ei vielä ole ajankohtaista seuraa viestintäämme ja pysy ajan tasalla siitä, mitä palvelumme voi sinulle tulevaisuudessa tarjota.

Jaa: Facebook · LinkedIn · Twitter

Tuotteet ja palvelut

Asiakastarinat

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

Haluaisitko kuulla lisää?

Soita tai lähetä minulle sähköpostia – kuulisin mielelläni kuinka voimme olla avuksesi. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Henry Hietavala, myynti