Ota yhteyttä

Uutta! AFRY-rajapinnalla taloyhtiön kulutus näkyviin asukkaille

Taloyhtiön kulutustiedot ovat merkittäviä paitsi taloyhtiön hallinnolle myös asukkaille. Olemme julkaisseet uuden AFRY-kulutustietorajapinnan, joka mahdollistaa taloyhtiön veden, sähkön ja kaukolämmön reaaliaikaisten kulutustietojen esittämisen asukkaille.

Taloyhtiöt asettavat omat tavoitteensa ja raja-arvonsa kulutukselle, jotka visualisoidaan ja esitetään asukkaille porrasnäytöllä ja asukassovelluksessa. Kulutusdatagraafin visuaalinen ilme on personoitavissa asiakkaan graafisen ilmeen mukaan.

Energiatiedoilla johtaminen auttaa hallitsemaan kulutusta taloyhtiöissä

Taloyhtiön kulutukseen voi vaikuttaa näkyvällä energiatiedottamisella. Aktiivinen taloyhtiön tiedottaminen ja asukkaiden kulutustietoisuuden lisääminen auttaa luomaan konkreettista muutosta asukkaiden päivittäiseen kulutuskäyttäytymiseen.

Kun reaaliaikaiset kulutustiedot esitetään asukkaille helposti ymmärrettävässä muodossa, taloyhtiö lisää asukkaiden tietoisuutta toteutuneesta kulutuksesta ja motivoi asukkaita muuttamaan kulutustottumuksiaan.

Kulutustietojen esittämisen ohella taloyhtiön kannattaa tukea tiedolla johtamista jakamalla asukkaille lyhyitä ja helppoja energiansäästövinkkejä, kuten HSY:n energiansäästökampanjan valmiita kuvatiedotteita (avautuu uuteen välilehteen).

Asukkaiden kulutuskäyttäytymiseen halutaan ja joudutaan puuttumaan taloyhtiöissä

Maailmantilanteen vuoksi taloyhtiöillä on entistä suurempi tarve hallita ja kehittää asukkaiden kulutuskäyttäymistä. Tarjoamme AFRY-rajapinnan lisäksi myös Smartvatten-rajapinnan, joka mahdollistaa vedenkulutuksesta viestimisen ja häiriötiedotteiden jakamisen. Suunnitteilla on myös rajapinta EnerKey-palveluun.

Kuvassa taloyhtiön kulutustiedot näkyvillä porrasnäytöllä
Taloyhtiön kulutustietoja voi esittää asukkaille helposti ymmärrettävässä visuaalisessa muodossa. Tieto tavoittaa asukkaat monikanavaisesti sekä porrasnäytöllä että asukassovelluksessa.

Jaa: Facebook · LinkedIn · Twitter

Asiakastarinat

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

Haluaisitko kuulla lisää?

Soita tai lähetä minulle sähköpostia – kuulisin mielelläni kuinka voimme olla avuksesi. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Henry Hietavala, myynti