Ota yhteyttä

Digitaaliset viestintäpalvelut osana opiskelija-asumista

Studera och bo · Study and live

Arabianrannan Majstrandenin opiskelija-asunnoissa panostetaan sekä asuinympäristön viihtyvyyteen ja toimivuuteen, että asumispalvelujen kehittämiseen.

Mukava yhteistyömme alkoi Arcada Nova:n kanssa yli kaksi vuotta sitten. Kampusalueelle on otettu käyttöön kahdeksan digitaalista porrasnäyttöä sekä PNTmobile-applikaatio.

Asiakkaan tarpeita silmälläpitäen kehittämämme PNT-järjestelmän varauskalenteri varmistaa kiinteistön tilojen varauksen. Varattavia tiloja ovat mm. sauna, pesutupa ja kerhohuone.

Monikanavaisilla viestintävälineillä jaetaan kootusti ja reaaliaikaisesti tietoa asumiseen liittyvistä säännöistä ja ohjeista, helpottamaan opiskelijoiden asumisarkea. Kierrätys, varastointi, jätehuolto, lämmitys, tuuletus, ilmastointi, jälleenvuokraus, yhteisten tilojen varaukset sekä varauskalenterin käyttö, paloturvallisuusohjeet, vika-ilmoitukset sekä tiedotus energiatehokkaasta asumisesta vaikuttavat opiskelijoiden asumiskäyttäytymiseen, sekä tukevat yhteisöllisyyttä.

”Opiskelija-asuntoloissa haasteena on asukkaiden suuri vaihtuvuus. Näillä moderneilla ja tehokkailla viestintätyökaluilla saamme opiskelijoille kaiken tarpeellisen asumiseen liittyvän tiedon välittömästi. Push-ilmoituksilla herätämme vastaanottajan huomion, ja tärkeän viestin perillemeno varmistuu”, Fastighets Ab Arcada Novan toimitusjohtaja Jörgen Wiik kuvailee.

Digitaalisella viestillä on helppo tavoittaa ja vaikuttaa

Digitaaliset viestintätyökalut tehostavat myös vaikuttamisviestintää. Esimerkiksi asuinympäristön turvallisuuteen voidaan vaikuttaa kohdennetulla viestinnällä.

”Jokin aika sitten lähialueella tapahtui ikävä pahoinpitely. Välittömällä tiedottamisella saimme varoitusviestin heti perille kaikille opiskelijoille”, kertoo Jörgen.

Kaiken kaikkiaan tälläiset viestintäratkaisut tukevat kokonaisvaltaisesti opiskelija-asuntoloiden toimintaa ja opiskelijoiden asumista.

Opiskelija Atte Kola asuu Majstrandenin opiskelija-asunnossa. Hän käyttää aktiivisesti mobiilisovellusta mm. varatakseen varauskalenterista saunavuoron tai pyykkituvan.

”Järjestelmä on näppärä ja helppokäyttöinen. Kaikki tarpeellinen tieto on kootusti ja helposti saatavilla”, Atte toteaa. Fastighets Ab Arcada Nova tarjoamia opiskelija-asuntoja on 507 kpl ja opiskelijoita on 644. Kampusalueella sijaitsevat ammattikorkeakoulu Arcada ja ammattikoulu Prakticum.

www.majstranden.fi

Jaa: Facebook · LinkedIn · Twitter

Tuotteet ja palvelut

Asiakastarinat

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

Haluaisitko kuulla lisää?

Soita tai lähetä minulle sähköpostia – kuulisin mielelläni kuinka voimme olla avuksesi. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Henry Hietavala, myynti