Ota yhteyttä

Olemme mukana Tampereen Rakennuttaminen 2023 -tapahtumassa 19.–20.1.

Tule moikkaamaan asiantuntijaamme Tomia ja tutustumaan digitaalisiin viestinnän ja asumisen palveluihimme Tampere-talolle 19.–20.1. Löydät Tomin ständiltä numero 3 molempina tapahtumapäivinä.

Tapahtuman teemana on kiinteistöt energiamurroksessa ja onnistuneet energiaratkaisut. Tomi kertoo mielellään, miten palvelumme auttavat tukemaan taloyhtiön energiansäästöä. 

Palveluvalikoimastamme löytyy esim. energiaa säästävä varauskalenteriimme liitettävä saunan releohjaus ja uusimpana palveluominaisuutena reaaliaikainen pörssisähkön hintojen esittäminen porrasnäytöllä.

Ständillämme pääset myös itse testaamaan digitaalista porrasnäyttöämme, kuulemaan uudistetusta saavutettavuusvaatimusten mukaisesta asukassovelluksestamme ja tutustumaan asumisen palvelualustamme monipuolisiin mahdollisuuksiin.

Lisätietoa tapahtumasta ja ohjelman löydät tapahtuman nettisivuilta.

Jos et pääse paikalle tapahtumaan, voit olla yhteydessä Tomiin myös puhelimitse tai sähköpostilla 041 731 7338 / [email protected] 

RAKENNUTTAMINEN on Raklin ja Kiinkon järjestämä vuosittainen kiinteistö-, rakennus- ja infra-alan johdon sekä asiantuntijoiden tapaamisfoorumi, joka järjestetään vuonna 2023 Tampere-talolla.

Jaa: Facebook · LinkedIn · Twitter

Tuotteet ja palvelut

Asiakastarinat

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

Haluaisitko kuulla lisää?

Soita tai lähetä minulle sähköpostia – kuulisin mielelläni kuinka voimme olla avuksesi. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Henry Hietavala, myynti