One4All Finland Oy

One4all Finland Oy on suomalainen kasvuyritys. Vuodesta 2011 olemme keskittyneet kehittämään ja tuottamaan digitaalisia asukasviestintä- ja asukaspalveluratkaisuja vuokrataloyhtiöiden ja taloyhtiöiden, sekä korttelihankkeiden, että alueellisten yhtiöiden kehitystarpeisiin.

Toiminta-ajatuksemme on asumisviihtyvyyden ja tuloksellisen kiinteistöpidon varmistaminen ja parantaminen, sekä yhteisöllisyyden kehitääminen ja tukeminen. Tehtävämme on olla mukana rakentamassa kokonaisvaltaista asumisen laatua.

Asioidessasi kanssamme saat luotettavan kumppanin kehittämään yhtiösi hyvää hallintoa ja asukastyytyväisyyttä tehokkaiden viestintätyökalujen ja asukaspalveluratkaisujen avulla.

Omistaudumme yhteistyölle. Tavoitteenamme on aina pitkäjänteinen kumppanuus, jota seurataan ja kehitetään aktiivisesti yhteistyössä asiakkaittemme kanssa, vastaamaan kunkin asiakkaan yksilöllisiä tarpeita. 

Arvojamme ovat avoimuus, joustavuus ja asiakastarpeiden tiedostaminen ja ymmärtäminen. Luotettavuus on ansaittu arvo, ja tavoitteemme on jokaisen asiakkaan silmissä olla tämän luottamuksensa arvoinen.

Korkeatasoinen laatumme merkitsee meille ratkaisukeskeisyyttä; toimivia, kestäviä ja kehittyviä palveluita. Teemme yhteistyötä alan huippuosaajien kanssa, varmistaaksemme palvelumme laadun.

Kehitä palvelua kanssamme! Lähetä meille palautetta, kysymyksiä tai kehitysideoita.

Tutustu referensseihimme  ja asiakastarinoihin, ja lue mitä asiakkaamme ovat meistä mieltä. Ajankohtaista artikkeleista löydät työkaluja taloyhtiöviestinnän, asukasviestinnän ja asukaspalveluiden kehitystarpeisiin.

Palvelemme valtakunnallisesti.

Ota yhteyttä! Kerromme mielellämme lisää.

 

ARVOMME JA tavoitteemme

  • Arvojamme ovat avoimuus, joustavuus sekä asiakastarpeiden tiedostaminen ja ymmärtäminen.
  • Korkeatasoinen laatumme merkitsee ratkaisukeskeisyyttä; toimivia, kestäviä ja kehittyviä palveluita.
  • Tavoitteenamme on loistelias laatu, joka syntyy vastuullisen henkilökunnan sekä yhteistyökumppaneiden työn tuloksena.