Taloyhtiöviestinnän työkalut

Asiakas kokemuksia 

 

 • “Järjestelmä on meille työntekijöille todella helppokäyttöinen. Uskon asukkaiden yhteydenottojen meille vähentyneen tämän myötä, ja näin meillä vapauttavan aikaa muuhun työhön. Järjestelmä lähettää esimerkiksi uudelle asukkaalle automaattisesti tunnukset sovellukseen ja kosketusnäyttöjen tilavarauksiin sekä PIN-koodin tilojen käyttöön.” Päivi Ojala, NAL Asunnot Oy:n palvelupäällikkö Lue lisää
 • "Yhteistyö palveluineen on sujunut enemmän kuin kiitettävästi. One4all on aina pitänyt meidät hienosti ajan tasalla heti asennusten etenemisesistä lähtien. Ohjelma on käyttäjäystävälliseksi kehitelty, lisäksi meidän kehitysehdotukset on otettu hienosti huomioon. Uusien käyttäjien ohjeistaiminen järjestelmän käyttöön on onnistunut ilman koulutusta, pelkillä ohjeilla, se kertokoon ohjelmiston helppokäyttöisyydestä."
  Minna Huttunen, KRUUNUASUNNOT OY
 • “One4allin kehittämän digitaalinen viestintä- ja varauskalenterijärjestelmän mahdollisuudet ovat kyllä monipuoliset! Palvelu tukee kokonaisvaltaisesti taloyhtiömme strategisia tavoitteita.” Eino Rantala, As Oy SÄÄSTÖTUEN hallituksen puheenjohtaja
  Lue lisää
 • “Suosittelen tätä One4allin palvelua meidänkin asiakkaillemme! Tarjoamme siivouspalveluja ja tälläinen digitaalinen viestintäjärjestelmä helpottaa meidän työtä huomattavasti. Siivoojamme voivat kuvata ja tiedottaa reaaliajassa taloyhtiöissä näkemistään ongelmista paikanpäältä. Minä taas hallinnoin täältä toimistolta käsin koko vuoden aikaista siivoukseen liittyvää tiedottamista saman järjestelmän kautta. Ajastan tiedotteet etukäteen ja sisällön päivittäminen tapahtuu kädenkäänteessä. Todella järkevä ja helppokäyttöinen järjestelmä!” Mari Laaksonen, Cleanmarin Oy, toiminnanjohtaja
 • “Loistava yhteistyö. Vuokrataloyhtiöiden managerina meillä on jatkuva asukastiedottamisen tarve, eli on nopeasti tuotettava paljon tiedotteita asukkaille. Älytaulun kohdalla on helppoa kun istut vain koneelle ja voit tiedottaa asukkaita välittömästi ilman monistamis- tai tiedotteenjako prosesseja. Taulu pitäisi saada jokaiseen taloyhtiöön."
  Anna-Leena Tolonen, REALIA MANAGEMENT OY
 • "Erinomaista palvelua ja hyvät työvälineet. One4All porrasnäytöt ovat äärettömän simppeleitä käyttää ja helppoja päivittää. Toivonkin, että mahdollisimman moni taloyhtiö ottaisi ne käyttöön." 
  Hannaleena Kuutilo, WALTTARI OY
 • ”Erinomainen palvelu ja nopea reagointi palvelupyyntöihin.” 
  Kirsi Kautola, JYKES KIINTEISTÖT OY
 • "Varsinkin vuokrataloyhtiöissä tiedottamista tapahtuu melko usein, sillä ”asumisen tempo” on kovempaa, eivätkä asukkaat kuulu hallitukseen tai osallistu yhtiökokoukseen. Näillä viestintätyökaluilla tiedotus on ajanmukaista ja tehokasta"'
  Anssi Tikkanen, REALIA MANAGEMENT OY
 • "Vuokratalon arvo selkeästi nousee vuokralaisten silmissä kun he jo rappukäytävään tullessaan näkevät siistin rappukäytävän ja modernin rapputaulun. Oman isännöintipalveluni ytimessä on digitalisaatio, ja nämä porrastaulut yhdessä sovelluksen kanssa sopii täydellisesti minun palvelukonseptiini."
  Jere Sorvari, PRODOMUS OY
 • "Tämä on seniorillekkin helppo käyttää tämä PNT®manager hallintajärjestelmä. Tiedotteet ja sisällöt on helppo syöttää, ja ajastuksella voi määritellä etukäteen mitä sisältöä digitaalisessa porrasnäytössä näkyy."
  Altti Aronen, taloyhtiön hallituksen pj., AS OY HILLERVONPORTTI, Pori Lue lisää
 • "Uudiskohteissamme nämä asukasystävälliset viestintätyökalut toimivat osana tarjoamiamme Asuntopalveluja."
  Jaana Salminen, LÄHITAPIOLA KIINTEISTÖVARAINHOITO OY 
 • "Meillä laajan käyttäjäkunnan ja useamman tilan hallinnointi on ehdottomasti tehokkainta ja turvallisinta pilvipalvelupohjalle luodun varauskalenterijärjestelmän, sekä lukitus- ja kulunohjausintegraation kautta."
  Sanna Uotila, palvelumuotoilija, SETLEMENTTIASUNNOT OY
 • "Erittäin järkevä rajapintaratkaisu One4all:n kanssa! Digitaalinen integraatio yhteistilojen varauskalentereihin tukee joustavaa kulkuoikeuksien myöntämistä. Tilojen varaaminen ja käyttö asukkaan henkilökohtaisen PIN-koodin kanssa on turvallista,"
  Roni Aaltonen, iLOQ